Covid19 maatregelen

Ons nieuwe beleid

Sinds 7 juni is ons restaurant met overdekt en verwarmd terras weer open! Wij zijn enorm blij om jullie weer te mogen ontvangen. Wij vragen jullie onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen. Het beleid is zo opgesteld dat gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid hand in hand gaan.

– Gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

– Houd alstublieft zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de overige gasten.

Ons nieuwe beleid
Welkom!
 Bij de ingang van Los Latinos wordt u ontvangen door onze host, hij/zij zal u een tafel toewijzen. Wij willen u vragen om bij binnenkomst uw handen te wassen of te desinfecteren.

1,5 meter tussen de tafels
Tussen onze tafel zit minimaal 1,5 meter ruimte.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u of een van uw tafelgenoten in de dagen voor de reservering ziekte- of verkoudheidsverschijnselen krijgt. In dit geval blijft u uiteraard thuis. Wij vragen u wel om tijdig uw tafel te annuleren! Geef het ook aan ons door wanneer het aantal personen wijzigt. Zo kunnen wij de tafel of beschikbare stoel(en) alsnog gebruiken. Annuleren of wijzigen kan telefonisch via 0165-540 405.

U kunt ons buiten openingstijden telefonisch bereiken voor een bestelling. Geef bij uw bestelling aan wanneer en hoe laat u deze wilt komen ophalen (tussen 17:00 en 22:00). Om wachten te voorkomen maar zeker ook om de veiligheid van ons team te kunnen waarborgen nemen wij een maximaal aantal bestellingen per uur aan. Gelieve hier rekening mee te houden.

Wij zien uw reservering graag tegemoet!

social_facebook