Covid19 maatregelen

Ons nieuwe beleid

Sinds 7 juni is ons restaurant met overdekt en verwarmd terras weer open! Wij zijn enorm blij om jullie weer te mogen ontvangen. Wij vragen jullie onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen. Het beleid is zo opgesteld dat gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid hand in hand gaan.
Reserveren
Reserveren gaat makkelijk en snel via ons reserveringspagina. Uiteraard krijgt u vanuit ons altijd een bevestiging per e-mail binnen 24 uur. Na de bevestiging is de reservering pas definitief. Wilt u een reservering plaatsen voor dezelfde dag? Dan adviseren wij u om telefonisch te reserveren na 16:00 uur.

Houd bij uw reservering rekening met het volgende:

- Maximaal 4 personen per tafel (tenzij uit 1 huishouden).

– Wij werken met 2 shifts voor het diner (tot 19:30 uur en vanaf 20:00 uur).

– Gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

– Houd alstublieft zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de overige gasten.
– Bij verplaatsing is een mondkapje verplicht.

DINER VAN 16:30 – 19:30 UUR & VANAF 20:00 UUR

Reserveert u voor de eerste shift, dan kunt u tot uiterlijk 19:15 uur gebruik maken van de tafel. Liever iets later eten? Dan reserveer vanaf 19:30 uur een tafel en kunt u tot 22:00 blijven zitten.

Ons nieuwe beleid
Welkom!
Bij de ingang van Los Latinos wordt u ontvangen door onze host, hij/zij zal u een tafel toewijzen. Wij willen u vragen om bij binnenkomst uw handen te wassen of te desinfecteren. U moet uw mondkapje ophouden, totdat u aan tafel zit. Om het verspreidingsrisico te minimaliseren zullen wij geen menukaarten meer uitdelen. Wij vragen u om online onze menukaart te bekijken. Heeft u geen internet op uw smartphone? Geen probleem, ons restaurant beschikt over gratis WiFi.

1,5 meter tussen de tafels
U kunt voor maximaal 4 personen per tafel reserveren, tenzij alle personen tot één huishouden behoren. Tussen onze tafel zit minimaal 1,5 meter ruimte. Als er sprake is van een gezamenlijk huishouden, mag u binnen de 1,5 meter afstand van elkaar zitten met meerdere personen. Wij vertrouwen erop dat u hier eerlijk over bent.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u of een van uw tafelgenoten in de dagen voor de reservering ziekte- of verkoudheidsverschijnselen krijgt. In dit geval blijft u uiteraard thuis. Wij vragen u wel om tijdig uw tafel te annuleren! Geef het ook aan ons door wanneer het aantal personen wijzigt. Zo kunnen wij de tafel of beschikbare stoel(en) alsnog gebruiken. Annuleren of wijzigen kan telefonisch via 0165-540 405.

Afhaalservice

U kunt nu ook bij ons langskomen om een bestelling op te halen. Wij vragen u wel deze van tevoren telefonisch door te geven. Wanneer u op het aangegeven tijdstip bij het restaurant aankomt, geeft u aan onze host door dat u een bestelling komt afhalen.

U kunt ons buiten openingstijden telefonisch bereiken voor een bestelling. Geef bij uw bestelling aan wanneer en hoe laat u deze wilt komen ophalen (tussen 17:00 en 22:00). Om wachten te voorkomen maar zeker ook om de veiligheid van ons team te kunnen waarborgen nemen wij een maximaal aantal bestellingen per uur aan. Gelieve hier rekening mee te houden.

COVID-19 beleid

Bovengenoemde maatregelen zijn opgelegd door de overheid en gelden voor heel Nederland. Wij begrijpen dat dit niet altijd even prettig is, maar wij proberen er het beste van te maken. We gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels kan en wil houden.
Wij zien uw reservering graag tegemoet!

social_facebook