Covid19 maatregelen

Ons nieuwe beleid

Sinds 1 juni is ons restaurant met terras weer open! Wij zijn enorm blij om jullie weer te mogen ontvangen. Wij vragen jullie onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen. Het beleid is zo opgesteld dat gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid hand in hand gaan.

Reserveren
Reserveren gaat makkelijk en snel via ons contactformulier. Uiteraard krijgt u vanuit ons altijd een bevestiging per e-mail binnen 3 werkdagen.
Na de bevestiging is de reservering pas definitief. Wilt u een reservering plaatsen voor dezelfde dag? Dan adviseren wij u om telefonisch te reserveren tussen 16:00 en 22:00 uur.

Houd bij uw reservering rekening met het volgende:
– Maximaal 2 personen per tafel (tenzij uit 1 huishouden).
– Wij werken met 2 shifts voor het diner (tot 19:30 uur en vanaf 20:00 uur).
– Gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
– Houd alstublieft zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de overige gasten.

DINER VAN 16:30 – 19:30 UUR & VANAF 20:00 UUR
Reserveert u voor de eerste shift, dan kunt u tot uiterlijk 19:30 uur gebruik maken van de tafel. Vindt u dit vervelend, reserveer dan vanaf 20:00 uur een tafel.

Ons nieuwe beleid

Welkom!

Bij de ingang van Los Latinos wordt u ontvangen door onze host, hij/zij zal u een tafel toewijzen. Wij willen u vragen om bij binnenkomst (en na een toiletbezoek) uw handen te wassen of te desinfecteren. Om het verspreidingsrisico te minimaliseren zullen wij geen menukaarten meer uitdelen. Wij vragen u om online onze menukaart te bekijken. Heeft u geen internet op uw smartphone? Geen probleem, ons restaurant beschikt over gratis WiFi.

1,5 meter tussen de tafels
Ook per 1 juli kunt u voor maximaal 2 personen per tafel reserveren, tenzij alle personen tot één huishouden behoren. Hoewel er 1,5 meter ruimte tussen de tafels zit, is dat niet het geval met de stoelen aan dezelfde tafel. U kunt wel, op basis van beschikbaarheid, meerdere tafels naast elkaar reserveren.

Aantal personen per tafel
Er mogen 2 personen binnen 1,5 meter afstand van elkaar zitten, of meer dan 2 wanneer er sprake is van een gezamenlijk huishouden. Wij vertrouwen erop dat u hier eerlijk over bent.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat u of een van uw tafelgenoten in de dagen voor de reservering ziekte- of verkoudheidsverschijnselen krijgt. In dit geval blijft u uiteraard thuis en kunt u eventueel gebruik maken van onze afhaalservice.
Wij vragen u wel om tijdig uw tafel te annuleren! Geef het ook aan ons door wanneer het aantal personen wijzigt. Zo kunnen wij de tafel of beschikbare stoel(en) alsnog gebruiken. Annuleren of wijzigen kan telefonisch via 0165-540 405.

Afhaalservice
U kunt nu ook bij ons langskomen om een bestelling op te halen. Wij vragen u wel deze van tevoren telefonisch door te geven. Wanneer u op het aangegeven tijdstip bij het restaurant aankomt, geeft u aan onze host door dat u een bestelling komt afhalen.

U kunt ons buiten openingstijden telefonisch bereiken voor een bestelling. Geef bij uw bestelling aan wanneer en hoe laat u deze wilt komen ophalen (tussen 17:00 en 22:00). Om wachten te voorkomen maar zeker ook om de veiligheid van ons team te kunnen waarborgen nemen wij een maximaal aantal bestellingen per uur aan. Gelieve hier rekening mee te houden.

COVID-19 beleid
Bovengenoemde maatregelen zijn opgelegd door de overheid en gelden voor heel Nederland. Wij begrijpen dat dit niet altijd even prettig is, maar wij proberen er het beste van te maken. We gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels kan en wil houden.

Wij zien uw reservering graag tegemoet!

social_facebook